Vergoedingen

Ondersteuning door een mantelzorgmakelaar is altijd maatwerk. In een persoonlijk gesprek stemmen wij samen af wat Uw mantelzorgmakelaar Friesland voor jou kan betekenen.  

Uw mantelzorgmakelaar Friesland werkt op basis van een uurtarief van € 82,50. Andere kosten zoals reis- en administratiekosten worden apart in rekening gebracht. Bij een afstand van meer dan 10 kilometer enkele reis, geldt een bedrag van € 0,23 per kilometer.

Je hoeft de hulp van een mantelzorgmakelaar niet altijd zelf te betalen. Hier vertel ik jou graag meer over.

Zorgverzekeraars

Steeds meer zorgverzekeraars vergoeden de tijdelijke ondersteuning van een mantelzorgmakelaar vanuit de aanvullende zorgverzekering. Bij sommige verzekeraars komt de vergoeding uit de verzekering van de mantelzorger of de mantelzorgontvanger.

HIER vind je de actuele lijst van verzekeraars die de inzet van de  mantelzorgmakelaar vergoeden. Bij een aantal zorgverzekeraars is het vooraf vragen van toestemming verplicht. Uiteraard kan Uw mantelzorgmakelaar Friesland helpen met het invullen van de aanvraag. 

Gemeente of werkgever

Ook vergoeden of faciliteren sommige gemeenten en werkgevers de hulp van een mantelzorgmakelaar. Graag legt Uw Mantelzorgmakelaar Friesland de verschillende vergoedingsmogelijkheden uit.  "Uw mantelzorgmakelaar Friesland is onafhankelijk en transparant."


Uw mantelzorgmakelaar Friesland
Met aandacht voor jouw welzijn
E-mailen
Bellen
Map
Info